Video


Slide Show

További lehetőségek

Marketing lehetőségek

Lehetőség van az asztalon cégjelzés, illetve logo elhelyezésére is. Ez vonatkozik az asztal alján található molinóra, a székek felmatricázására biztonsági övek felcímkézésére és a tetőre.

 

 

 

 

Vendéglátás

 

A menük összeállításánál törekedtünk arra, hogy exkluzív, változatos ételek kerüljenek terítékre, a különleges élmény teljessé tételéhez. A termelőkonyhánkon előkészített minőségi ételek befejező műveleteit és tálalását chefünk a levegőben, az asztal látványkonyhájában végzi.
 

 

 

Kiegészítő lehetőségek

Zenekari platform bérlése, amit egy második daru segítségével emelünk a magasba. Ez alkalmas élőzene szolgáltatására, illetve termékbemutatókon a termék vagy autó felemelésére az asztal mellé.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lehetőség van az asztal megvilágítására, hűvösebb idő esetén pedig a vendégek kényelméért infrasugárzókkal is felszerelhető.

 

 

 

 

Igény szerint LCD kijelzők is rögzíthetők akár minden ülés elé, illetve plazma TV-n követhető bármilyen televíziós közvetítés 50 méter magasban.
 

 

 

 
Zwack Moet & Chandon champagne Rauch galaTUV Magyarországon a Dinner in the Sky összes szerkezeti elemét az ÉMI-TÜV SÜD Kft. ellenőrzi rendszeresen.