Video


Slide Show

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

 

Mosdó lehetőségek
Az asztal átlagosan 1 órát van fent a levegőben, de ha esetleg ezalatt az idő alatt szüksége lenne vendégünknek a mosdó használatára, úgy az asztal kevesebb, mint 1 perc alatt leengedhető a földre és a vendég kicsatolható a székből.

Helyszín
Helyszín javaslataink megtalálhatóak részletes ajánlatunkban. Amennyiben megrendelő saját helyszínt biztosít, úgy a következő előírásoknak kell megfelelni:
- a terület burkolata alkalmas legyen 50 tonna össztömeg megtartására
- az összes szükséges eszköz ( daru, sátor, mosdó, áramfejlesztő stb.) minimális területigénye 15x35 méter
- könnyű megközelíthetőség a daruval és a szállító járművel

Vendéglátás
A vendéglátás költségeit nem tartalmazza a Dinner in the Sky bérleti díja. Részletes ajánlatunk tartalmazza a javasolt menüket és a lehetőségeket.

Grillezésre alkalmas-e az asztal? 
Lehetőség van az asztalon elektromosság használatára, illetve gáztöltésű barbecue is megoldható a levegőben.

Milyen típusú étel szolgálható fel az asztalon? 
Az ajánlatban szereplő menük csak javaslatok, nincs fix menü kialakítva. Bármilyen típusú étel (sushi, tapas, steak, nemzetközi konyhák specialitásai stb.) felszolgálható a Dinner in the Sky asztalon.

Hányan férnek el az asztal körül?
A Dinner in the Sky 22 fő kiszolgálására alkalmas egy időben. Így egy egész napos rendezvény során akár 350 fő vendégül látására is alkalmas.

Hány Dinner in the Sky felhúzásra van lehetőség egy 8 órás rendezvény alatt?
Ez a fenntartózkodás idejétől és a rendezvény típusától is függ. Az ajánlott ideális levegőben tartózkodás maximum 1 óra. Szóval 8 óra alatt, minimum 7-8 felhúzás bonyolítható le. Amennyiben csak koktélfogyasztásra kerül sor az asztalon, úgy egy felhúzás akár lehet csak maximum fél óra is. 

Mi az alsó korhatára a Dinner in the Sky részvevőjének?
A rendezvény nem kor, hanem magasság függő. Az ülésbe való biztonságos becsatoláshoz a vendégnek minimum 150 cm magasnak kell lennie.

Lehetőség van az asztalon fűtésre?
A Dinner in the Sky asztalon lehetőség van az asztal megvilágítására és hűvösebb idő esetén pedig a vendégek kényelméért infrahősugárzókkal is felszerelhető.


 
Zwack Moet & Chandon champagne Rauch galaTUV Magyarországon a Dinner in the Sky összes szerkezeti elemét az ÉMI-TÜV SÜD Kft. ellenőrzi rendszeresen.