Video


Slide Show

Rendezvényötletek

Autóbemutató 

A Dinner in the Sky tökéletesen alkalmas a figyelem felkeltésére, ahol megjelenik ott megáll a forgalom! Látványos és exkluzív megjelenést biztosít cégének akár egy új modell bemutatásánál is.

 

 

 

 

  

A Showbiz in the Sky platform segítségével akár a bemutatásra kerülő új autómodell is egy magasságba emelhető vendégeivel, így biztosítva a különleges élményt!

 

 

 

 

Nyereményjáték

Promóciók és nyereményjátékok fő attrakciójaként is maradandó élményt nyújt a Dinner in the Sky !
Szervezzen vacsorát vevőinek és nyerteseinek egy fantasztikus környezetben, ami cégének presztízsét is növeli, illetve exkluzív megjelenést is biztosít!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partnertalálkozó

Lepje meg legjobb partnereit egy Dinner in the Sky meghívással! Tegye emlékezetessé és kiemelkedővé éves partnertalálkozóját, adjon ügyfeleinek egy fantasztikus és lélegzetelállító élményt, amire mindig emlékezni fognak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV felvétel

A Dinner in the Sky remek adottságai miatt TV felvételek lebonyolítására is alkalmas. Különleges főzőműsorok, pókerversenyek vagy akár talk-showk tökéletes helyszíne lehet.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Termékbemutató

A Dinner in the Sky koncepcióval bármilyen kreatív ötlet megvalósítható és így könnyen köthető cége, illetve az általa képviselt márka imidzséhez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További lehetőségek

 

Moonlight Party
Havi rendszerességgel megjelenő attrakció, állandó helyszíne a Citadella, ahol lábaink előtt hever az egész város, esti díszkivilágításban.
 

 

 

 

 

Business Class
Kiemelt fontosságú üzleti találkozók, előadások színhelyeként igazán illusztris helyszín a Dinner in the Sky. Rövidebb prezentációk vagy a bejelentés fontosságát hangsúlyozandó alkalomként kifejezetten szimbolikus forma.
 

 

Sport Event
Nyitott sportlétesítmények mellé települve, a vendégek a magasból követhetik az odalent zajló versengést. Rangos mérkőzések, fontos döntők megtekintésére exkluzív helyszín. A közvetítő képernyőknek köszönhetően senki nem marad le semmiről.
 

Fire in the Sky
Tűzijátékok megtekintése egy olyan nézőpontból, ahonnan még senki sem látta. A helyszín kiválasztásánál legfőbb szempont a biztonság. A Dinner in the Sky megjelenésével is felhívja magára és a szerencsés vendégekre a figyelmet.
 

 

 

 

 

 

 

Architecture
Bokrétaünnepségek, épület átadások rangos programja lehet a Dinner in the Sky. A magasba emelt asztalról a vendégek teljes rálátást kaphatnak az építési területről.
 

 

Díszpáholy
Nagy rendezvényekre, mint illusztris díszpáholy telepíthető, kiemelve a vendégek exkluzívitását, társadalmi presztízsét. Az esemény arculatához igazítható megjelenéssel és dekorációval egyedi formát biztosít.
 

 
Zwack Moet & Chandon champagne Rauch galaTUV Magyarországon a Dinner in the Sky összes szerkezeti elemét az ÉMI-TÜV SÜD Kft. ellenőrzi rendszeresen.