Gyakran intézett kérdések rendezvényszervezőknek Toggle

Megfontolandó tényezők eseményszervezés során

Helyszín

Rendezvényszervezőként a következőkkel kell felkészülnie:
– A helyszínen a daruk és a teherautó számára egy 30×15 méteres területet kell szabadon hagynia. Amennyiben nem talál ennek megfelelő helyet, lépjen kapcsolatba velünk, mi pedig segítünk a keresésben!
– A Dinner in the Sky területének biztosításához 90 méter hosszú acélkordonra van szükség.

Catering

A programhoz catering szolgáltatás nem tartozik, ennek költségkerete az Ön elképzeléseitől függ, hogy miként készül fel a rendelkezésre álló 8 órára: egy VIP vacsorával, számos félórás kóstolóra vagy koktélozásra, esetleg más jellegű programra; illetve milyen típusú ételt szeretne felszolgálni vendégeinek.

A catering megszervezését végezhetem én is?

Természetesen, de szívesen segítünk benne igen magas színvonalú catering vállalatok bevonásával.

Hány séf fér el egyszerre az asztalnál?

Egyszerre három séf számára van elegendő hely.

Engedélyezett nyílt láng használata a catering során?

Ez sajnos nem engedélyezett a tűz- és balesetvédelmi szabályozásokban foglaltak miatt. Ehelyett azonban van lehetőség elektromos áram használatára az asztalon, amivel több elektromos eszköz is üzemeltethető. Gáztűzhely szintén használható.

Milyen típusú ételek felszolgálására van lehetőség?

Nincsenek fix ételsorok, ez a cateringet végző vállalattól és a rendelkezésre álló költségkerettől függ. A vendégeink számára készített ételek között előfordult már számos változat a szusitól a homárig, a tapasoktól a magas gasztronómiai színvonalú vacsoráig.

Elhelyezés az asztaloknál

Hány fő fér el az asztalnál?

A Dinner in the Sky programjai során egyszerre legfeljebb 22 fő tud asztalhoz ülni.

Hány turnus szervezhető 8 óra lefolyása alatt?

DEz a megrendezésre kerülő eseménytől függ. Véleményünk szerint programonként 1 óra az ideális hossz, így egy nap során 7 turnus bonyolítható le. Amennyiben azonban kóstolásról vagy koktélozásról van szó, félórás turnusok is elképzelhetőek.

Hány éves kortól lehet igénybe venni a Dinner in the Sky szolgáltatást?

A szolgáltatás nem életkortól, hanem magasságtól függ, mivel vendégeink biztonságos elhelyezése az egyik legfontosabb feladatunk. A minimális magasság 150 cm.

Időjárás

Mi történik, ha az időjárási körülmények nem megfelelőek a Dinner in the Sky programokhoz?

Ilyen esetekre kockázatbiztosítást ajánlunk, ami a teljes költségkeretének 10%-a, illetve további 15%-ot számítunk fel megrendelési díjként. Ezzel kapcsolatban külön megerősítés szükséges a választott helyszín és időpont függvényében. Ebben az esetben kérje hivatalos formanyomtatványunkat!

Lehet-e kérni fűtést az események során?

A Dinner in the Sky programok során infravörös fűtési rendszer igényelhető, ennek ára naponta 750 €. Üzemeltetéséhez 63 amperes áramforrás elérése szükséges a helyszínen, amihez 60 méter hosszú, 63 amperes kábel és egy 8×220 V 16 amper kapacitású kapcsolótábla is tartozik.

Tanúsítványok

Milyen tanúsítványokkal rendelkezik a Dinner in the Sky?

A Dinner in the Sky a DIN 4112 normatíva alapján került kialakításra. A szolgáltatás kialakítása során használt összes grafika, számítás és szimuláció tesztelését, illetve ellenőrzését a TÜV Rheinland végezte el.

Biztosítás

Milyen biztosítási lehetőségekkel élnek?

A Dinner in the Sky működtetésére egy, az egész világra érvényes biztosítás van érvényben. Emellett minden ügyfelünknek javasoljuk, hogy a még teljesebb biztonság érdekében vegyen igénybe eseménybiztosítást is.

További információ és részletek:

ShutDown