Bérleti díjak Toggle

ÁRAZÁS

Áraink üzleti- vagy magáncélból történő bérlésre vonatkoznak (napi 8 óra üzemelési idővel), a további napokra adható kedvezmények mellett. Minden eseményt megrendelőink igényei alapján szervezünk meg. Árazásunk így szezontól, lokációtól és az esemény típusától függően változhat. Áraink az ÁFA mértékét nem tartalmazzák

Helyszíni bérleti díjak

A helyszínek költségei az adott várostól, lokációtól, helyi szabályozásoktól és az aktuális évszaktól függhetnek. A Dinner in the Sky az ügyfelek által szervezett helyszíneken is megrendezhető, de feladatának tekinti ügyfeleink megsegítését az ideális helyszín megtalálásában. Ilyenkor részt veszünk a helyszín bérleti feltételeinek megtárgyalásában, illetve ellátjuk a helyszín menedzsmentjét minden szükséges információval és adminisztrációval.

Eseményspecifikácó

Catering:

A Dinner in the Sky több preferált catering partnerrel is együtt dolgozik, mindazonáltal nyitottak vagyunk az ügyfeleink által javasolt vállalatok megrendelésére is. A fejenkénti ellenérték a menütől és a bár ellátottságától függően kerül megállapításra.

Branding:

A Dinner in the Sky kérésre elvégzi az étkezőasztal testre szabását is. Ebbe beleértendőek a tetőzet és annak reklámpaneljei, az asztalterítő, a székek, a biztonsági övek, a fejtámaszok, illetve az asztal alatt elhelyezett banner.

Események felszerelése:

Az események mindegyike különbözik az addigiaktól, így különleges, az adott alkalomhoz illő élményt jelent minden vendég számára. A Dinner in the Sky eseményeken használt eszközök széles választékával rendelkezik, így hang- és fénytechnikával, sátrakkal, vörös szőnyeggel, astroturf és luxusmosdó szolgáltatással is.

A Dinner in the Sky platform bérleti díja 2016-ban

– DITS platform bérlése 22 férőhellyel, 8 óra felhasználásra: 4900 EUR/nap.
– A DITS platform szállítási igényét kérjük, hogy jelezze! => Visszaigazolást vár
– Utazási, szállási és catering költségek 2 fős technikai stábra => Visszaigazolást vár
– A 120 tonnás daru bérleti díja => Visszaigazolást vár

 
*az árak az alkalmazott ÁFA mértékét nem tartalmazzák

 

További információ és részletek:

ShutDown