Általános események Toggle

A Dinner in the Sky csapata szakértője az olyan egyedi események szervezésének, amelyek a felhők között nyújtanak inspirációt…

 
A Monacótól Las Vegas-ig kedvelt Dinner in the Sky most Magyarországon is elérhető. A luxusasztalokhoz 22 vendég ültethető, akik 50 méteres magasságban függve egy közös, egyedi élményben osztoznak. A megszokott fölötti magasságban lebegve teljesen más hangulata lehet egy termékbemutatónak, sajtókonferenciának, vállalati megbeszélésnek vagy pusztán a kikapcsolódásnak.

A Sky platform tökéletes lehetőség mindazoknak, akik szeretnének egy átlagos eseményből vagy találkozóból csodálatos, soha nem látott alkalmat varázsolni vendégeik számára, amelyet biztosan nem felejtenek el!

Ez a brilliáns és izgalmas koncepció egy teljesen új dimenziós élményt jelent majd brandje számára!

FOGLALJON IDŐPONTOT!

Adjon egyediséget vállalatának egy lélegzetelállító rendezvénnyel ügyfelei számára és szerezzen további ismertséget, hogy könnyebben elérhesse kulcsfontosságú céljait! Ez a termékintegrációval egybekötött dinamikus és szórakoztató program minden vásárlója és partnere számára olyan emlékezetes brand élményt nyújt, amelyen keresztül növelheti vendégei őszinte elkötelezettségét márkája mellett. A Sky platform olyan óriási hirdetőtábla lehet az Ön számára, amely minden figyelmet megragad!

A Dinner in the Sky megtervez, megszervez és lebonyolít minden, az Ön által megálmodott és megrendelt, különleges eseményt. Dizájntervező csapatunk személyre szabja az étkezőasztalt is, hogy élménye igazán személyes és egyedi lehessen. Számos további lehetőséggel dobhatja fel a legegyszerűbb koncepciót, így akár sátrakkal, tematikus kellékekkel, brandje megjelentetésével, fény- és hangtechnikával, audiovizuális felszereléssel, illetve bármilyen más, speciális kiegészítésekkel.

A Dinner in the Sky mintájára rendezhet vacsora helyett koncertet, sport- vagy divat tematikájú rendezvényt, akár pókerjátszmát is az égben… a lehetőségeknek csak saját kreativitása szabhat határt!

ShutDown