Dinner in the Sky® Magyarország Toggle

A Dinner in the Sky® egyedülálló program mindazoknak, akik szeretnének egy átlagos étkezésből felejthetetlen pillanatokat varázsolni vendégeik számára!

 

A Dinner in the Sky programok során 22 személyt helyezünk el egy asztal körül, amit minden turnusban háromfős személyzet szolgál ki (séf, felszolgálás és szórakoztatás).

A Dinner in the Skyeseményeinket egy 50 méteres magasságban kifeszített asztalnál rendezzük meg, amire egy szakemberekből álló csapat felügyel.

A Dinner in the Sky egy egyedülálló program mindazoknak, akik szeretnének egy átlagos étkezésből felejthetetlen pillanatokat varázsolni vendégeik számára.

A Dinner in the Sky az Events in the Sky által megalkotott szolgáltatás, amelyet az exkluzivitás és biztonság kulcsszavak mentén nyújtunk.

Célunk az, hogy minden vendégünk számára a lehető legexkluzívabb élményeket szolgáltathassuk, amiről egy teljesen biztonságos környezetben álmodni lehet. Ennek megfelelően minden programkoncepciót a német DIN 4112 normáknak megfelelően dolgoztunk ki. Termékeink Belgiumban készültek a Rheinland TÜV felügyelete alatt. A biztonság ilyen mértékű figyelembe vétele az egyik olyan tényező, amely miatt a Dinner in the Sky® most több mint 40 országban működik, olyan szigorú normákat támasztó országok engedélyeivel, mint az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália vagy a Dél-Afrikai Köztársaság.

ShutDown